Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında birlik ve beraberlik ruhunu yaşatabilmek için Sarayköy MTAL kadrosu ve sektör temsilcilerimizin desteği ile hazırlamış olduğumuz keşkek hayrını, sayın protokolümüzün teşrifi ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

Eyl

Peygamber efendimizin  doğumunun 1452. yılı münasebetiyle okulumuzda düzenlemiş olduğumuz Mevlidi Nebi programından kareler...

Eyl

Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati ÖZBAŞ 21/09/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda Tarım alanı, Mobilya alanı, Kuaförlük alanı öğrencileri ile bir araya gelen Sn. Başkanımıza teşekkür ederiz.

Ağu

Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yılında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyoruz.

Tem

15 Temmuz Şehitleri olmak üzere vatan uğruna canını feda eda tüm şehitlerimizi saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun.

Haz

Merkez Mükerrem Tokat Anaokulu okulumuzu ziyarete geldi. Misafirlerimiz, okulumuz serasını ve uygulama bahçemizi gezerken çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimiz onlara refakat etti. Bitki ve çiçekler hakkında çocuklara bilgi verdik. Tarım bölümü öğrencilerimiz  'Çiçek nasıl dikilir?' temalı küçük bir atölye çalışması sergiledi.

May

Okulumuz, özel eğitim üçüncü kademe düzeyinde ilk sınıfını 2022-2023 eğitim öğretim yılı I. Döneminde açarak ilçemizde özel eğitim üçüncü kademe eğitimine öncülük etmişti. Bugün, bir sonraki eğitim öğretim yılında okulumuzu tercih edecek olan sekizinci sınıf özel eğitim öğrencilerimizi okulumuzda misafir ederek okulumuz bölümleri hakkında  bölüm şeflerimiz eşliğinde ögrencilerimize rehberlik ettik.

May

Değerler eğitimi projesi kapsamında okulumuzda 10 ve 11 Muhasebe sınıflarının düzenlediği kermesi gerçekleştirdik

Gençlerimiz Ata'sının izinde

Aziz milletimizin gurur günlerinden olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı büyük bir coşku ve heyecanla kutladık.

Nice 19 Mayıs'lara, nice 104 yıllara...

May

Kariyer günleri kapsamında, Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden peyzaj mimarları okulumuzu ziyaret ettiler ve Tarım bölümü öğrencilerimizi peyzaj mimarlığı, peyzaj süsleme konularında bilgilendirdiler.