Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

#meb #denizlimeb #eğitim #öğretim #engelsizyaşam #sarayköymtalsera #sarayköymtal #asılengelsevgisizliktir

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi haftasında okul temsilcimizi seçtik.  Yapılan oylama sonuçlarına göre ; Ceren ONGUN- 67

Alp KARABACAK- 51

Sedat ŞAFAK - 26

Rukiye TUNCER -15

oy almıştır. 5 Geçersiz oy vardır.  Seçim sonucuna göre okul temsilcisi Ceren ONGUN olmuştur.  Seçime katılan tüm adaylarımıza teşekkür eder, seçilen temsilcimiz Ceren ONGUN'a çalışmalarında başarılar dileriz.

#meb ##denizlimeb #sarayköymtal #sarayköymtalsera #denizli #eğitim #öğretim

Kas

Okulumuzda 'Küresel Isınma Üzerinde Enerjinin Rolü ve Yenilenebilir Enerji' konulu TÜBİTAK Bilim Söyleşisi gerçekleştirdik. Konuğumuz  Prof.Dr.Harun Kemal ÖZTÜRK'e değerli vaktini bize ayırdığı için teşekkür ederiz.

Kas

Sarayköy Belediyemizin destekleriyle  12 . sınıf öğrencilerimize düzenlenen gezide  pamukkale , antik havuz, Nihat Zeybekçi Kongre Kültür Mrkezi, Teleferik ve Bağbaşı yaylaları gezildi.

Ock

e twinning projesi kapsaminda okulumuz ogrencileri tanisma toplantısını zoom uzerinden gerçekleştirdiler. Üye okul ogrencileriyle online 'kahoot'  oyunu oynadılar.

Ara

Sarayköy Meslek Lisesi müdürlüğü olarak ilçe kuaförleriyle kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında öğretmen ve  öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yüzyılı etkinlikleri kapsamında  Gezi ve İnceleme kulübünün koordinatörlüğündeAtatürk Eynogtafya Müzesi ve 6.Denizli Kitap fuarı gezileri gerçekleştirdik.

Ekm

Metek 3 projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimde Sarayköy MTAL olarak yer aldık.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında okulumuz öğrencilerine afet eğitimi verildi, deprem ve tahliye tatbikatları yaptırıldı.

Ekm

Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde okulumuz meslek öğretmenleri öğrencilerimize 'Ahi Evran kimdir?' konulu konferans verdi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Seda EMÜL AKDEMİR, velilerimize dijital bağımlılık hakkinda konferans vermiştir.

Ekm

2023-2034 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısını 11 Ekim tarihinde gerçekleştirdik.

Ekm

Kutlu Doğum haftası sebebiyle  Sayın müftümüz Adem Dursun okulumuzu ziyaret ettiler

Ekm

29 Eylül Cuma günü 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte izmirdeki teknofest programına gezi düzenledik.