Ömer FALAK - Okul Müdürü

29 Haziran 1973 yılında Isparta´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini yine aynı yerde tamamladı. Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi "Muhasebe Finansman Öğretmenliği" bölümünden 1997 yılında mezun olarak mesleğe başladı.

Gelendost Ticaret Meslek Lisesi ve Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Lisesinde görev yaptı.Görevde yükselme sınavlarıyla 2008 yılında Sarayköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak, 2012 yılında Çivril Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandı. "Öğretmen Performans Değerlendirme Sistemi" konusunda hazırladığı tezini vererek Uşak Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini 2018 yılında tamamladı. 30/06/2020 tarihinde Atatürk MTAL, 02/08/2022 tarihi itibariyle okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olup, yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.