Nis

Projemizin sergisini gerceklestirdik. ogrencilerimiz proje icerisinde yaptiklari calismalarla ilgili bilgilendirme yaptılar

Nis

Okulumuz tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtımı kapsamında Gazi Ortaokulu, Sarayköy İmamhatip Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Hacı İrfan Mersin Ortaokulu , Sığma Ortaokulu, Beylerbeyi Ortaokulu , Duacılı Ahmet Güdücü Ortaokulu öğrencilerine ve velilerine  Mesleki Eğitim veren ortaöğretim kurumları tanıtımı yapıldı

Mrt

English In Profession isimli e twinning projemiz kapsamında projeye katılan tüm ogrenciler haftada bir defa proje sohbet odasinda biraraya gelerek Ingilizce fikir alışverişinde bulundular. Ayrica Mart ayı  icinde diger ogrencilerle birlikte bir wallchart oyunu oynadılar ve de  online proje puzzle yaptılar.

Mrt

Dijital girişimcilik ve Z kuşağı e-twinning projemizde  öğrencilerimizin de katılımıyla ilk uluşlararası konferensımızı 22 MArt Cuma Akşamı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzun hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Şehitlerimizi saygıyla, şükran ve minnetle anıyoruz.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılını

kutladık.istiklal marşımızın şairi Mehmet Akif

Ersoy'u saygıyla ve rahmetle anıyor, programda

emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize

teşekkür ediyoruz .

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Kariyer günleri , okulumuzdan mezun olan S.Muhasebeci Mali Müşavir Cihan Baş, okulumuz Mıhasebe ve Finansman bölümü 12 ve 11. Sınıf öğrencilerini Muhasebe ve Mali Müşavirlik mesleği konusunda bilgilendirdi.

Mrt

Okulumuzda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla 'Deprem Haftası ' kapsamında tahliye tatbikatı yapıldı.  Okulumuz öğretmeni Ahmet Cemal DOGRUOĞLU, öğrencilerimize ve personelimize deprem öncesi,sırasında ve sonrasında yapılacaklar konusunda bilgi verdi.

Şbt

Tarım bölümü öğrencilerimiz ile 19. Ege tarim, sera ve hayvancılık fuarını ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2024 Yılı için Konsorsiyum Okulları kapsamına alınmıştır. Erasmus programı kapsamında Avrupa Birliği ülkelerinde mesleki çalışmalar yapılacaktır. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Tarım ve Orman Bakanlığı İşbirliği Protokolü Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Proje kapsamında ogrencilerimizin yaptığı pano ve takvim çalışmaları.

Ara

Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

#meb #denizlimeb #eğitim #öğretim #engelsizyaşam #sarayköymtalsera #sarayköymtal #asılengelsevgisizliktir

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi haftasında okul temsilcimizi seçtik.  Yapılan oylama sonuçlarına göre ; Ceren ONGUN- 67

Alp KARABACAK- 51

Sedat ŞAFAK - 26

Rukiye TUNCER -15

oy almıştır. 5 Geçersiz oy vardır.  Seçim sonucuna göre okul temsilcisi Ceren ONGUN olmuştur.  Seçime katılan tüm adaylarımıza teşekkür eder, seçilen temsilcimiz Ceren ONGUN'a çalışmalarında başarılar dileriz.

#meb ##denizlimeb #sarayköymtal #sarayköymtalsera #denizli #eğitim #öğretim